SEA uitbesteden Menterwolde

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Menterwolde

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het implementeren van een SEA-strategie kan een tijdrovende taak zijn zonder de juiste kennis. Daarom kan het voordelig zijn om SEA uit te besteden. Bij Onlinemeersucces.nl hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het creëren en beheren van winstgevende SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Menterwolde gewerkt.

Gezien het feit dat elke onderneming uniek is, heeft elk bedrijf een specifieke strategie nodig. Een effectieve SEA-strategie kan een campagne succesvol maken. Onze experts zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er is een variatie aan advertentie soorten waar je gebruik van kan maken als je gaat adverteren. Zonder kennis over de diverse soorten advertenties kan het voorkomen dat je ze niet correct inzet. Wij weten nauwkeurig welke advertentie voor welke toepassing wel of niet geschikt is. Het uitbesteden van SEA voorkomt dat je geld verspilt aan niet-functionerende advertenties. Je kunt profiteren van de diepgaande kennis van onze medewerkers. Daarnaast hou je tijd over om je te focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten. Wil jij je zaak laten groeien met effectieve SEA campagnes? Vraag dan meteen vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Wat voor veel mensen als een voordeel gezien wordt is dat SEA een snellere vorm van marketing is. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de betaalde zoekresultaten. Wil je gebruik gaan maken van Google Ads? Dan kunnen jouw advertenties gezien worden op Google, YouTube, Gmail en andere aangesloten platformen. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Deze vorm van marketing stelt je in staat om snel te adverteren en gericht op een brede of specifieke doelgroep.

Het implementeren en beheren van SEA vergt veel tijd en een zekere mate van expertise. Dit zelf doen zou een grote hoeveelheid van je tijd opslokken, tijd die je aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf had kunnen besteden. Niet alleen dat, maar wij merken vaak dat er veel geld verloren gaat als ondernemers zelf aan SEA beginnen. Dit komt veelal door de geringere ervaring die ondernemers in dit vakgebied bezitten. Door SEA uit te besteden, voorkom je deze problemen en weet jij zeker dat het vanaf het begin op de juiste manier wordt uitgevoerd. In principe hoef je er zelf niet meer naar om te kijken en kun jij je volledig concentreren op je eigen onderneming.

Voor SEA betaal je kosten per klik. Het bedrag dat je dan betaald in de maand zijn voor alle kliks die je hebt gekregen. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. SEO gaat net wat anders te werk, je betaalt hierbij namelijk niet in kosten per klik. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Wat voor veel mensen als een voordeel gezien wordt is dat SEA een snellere vorm van marketing is. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

SEA streeft ernaar om meer conversies te bereiken, met als voorbeelden het genereren van leads of het stimuleren van verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Als je gaat adverteren betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat jij zelf kan bepalen. Een deskundige kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de vakspecialist voor het beheer en optimaliseren van jouw campagnes. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.