SEA uitbesteden Nijmegen

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Nijmegen

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het kan zonder de juiste vaardigheden een lang proces zijn om een SEA-strategie uit te voeren. Daarom kan het uitbesteden van SEA een voordelige beslissing zijn. Ons team bij Onlinemeersucces.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten en onderhouden van winstgevende SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Nijmegen gewerkt.

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook zijn eigen unieke strategie nodig. Een SEA strategie kan ervoor zorgen dat de campagne winstgevend word. Onze specialisten zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er zijn diverse soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Door SEA uit te besteden voorkom je dat je niet werkende advertenties opzet en geld verliest. Je kan profiteren van de uitgebreide kennis van onze vakspecialisten. Daarnaast hou jij tijd over om je volledig te focussen op je eigen bedrijf. Wil jij je bedrijf laten groeien met winstgevende SEA campagnes? Vraag dan snel vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

De meeste bedrijven kiezen voor SEA, omdat het mogelijk is om snel resultaat te zien. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA zijn de betaalde resultaten die je in zoekmachines, zoals Google ziet. Wil je gebruik gaan maken van Google Ads? Dan kunnen jouw advertenties gezien worden op Google, YouTube, Gmail en andere aangesloten platformen. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Met deze snelle marketing methode kan men zowel een brede als een specifieke doelgroep bereiken.

Het uitrollen en beheren van een SEA campagne vereist veel tijd en een bepaalde mate van vakmanschap. Dit zelf doen zou een grote hoeveelheid van je tijd opslokken, tijd die je aan de kernactiviteiten van jouw onderneming had kunnen besteden. Niet alleen dat, maar wij merken vaak dat er veel geld verloren gaat als ondernemers zelf aan SEA beginnen. Dit komt veelal door de geringere ervaring die ondernemers in dit vakgebied bezitten. Door je SEA uit te besteden kan je dit allemaal voorkomen en weet je dat het in één keer op de juiste manier gebeurt. Je hoeft er eigenlijk zelf niet meer naar om te kijken en jij kunt al je aandacht aan de kerntaken van jouw bedrijf geven.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO gaat net wat anders te werk, je betaalt hierbij namelijk niet in kosten per klik. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

De meeste bedrijven kiezen voor SEA, omdat het mogelijk is om snel resultaat te zien. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Het streven van SEA is het vergroten van de conversies, wat kan inhouden het verkrijgen van leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Als je gaat adverteren betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het maandelijks te besteden bedrag bepaal je zelf. De SEA expert zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de vakspecialist voor het beheer en optimaliseren van jouw campagnes. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.