SEA uitbesteden Veghel

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Veghel

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het implementeren van een SEA-strategie kan een tijdrovende taak zijn zonder de juiste kennis. Daarom kan het voordelig zijn om SEA uit te besteden. Wij van Onlinemeersucces.nl zijn al meer dan 10 jaar ervaren in het maken en beheren van effectieve SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Veghel gewerkt.

Iedere onderneming is uniek en heeft daarom zijn eigen bijzondere strategie nodig. Een nauwkeurig ontworpen SEA-strategie kan een campagne naar winst leiden. Onze experts zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er zijn diverse soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Zonder kennis over de diverse soorten advertenties kan het voorkomen dat je ze niet correct inzet. Wij weten nauwkeurig welke advertentie voor welke toepassing wel of niet geschikt is. Door SEA uit te besteden voorkom je dat je niet werkende advertenties opzet en geld verliest. Je kan profiteren van de uitgebreide kennis van onze experts. Daarnaast hou jij tijd over om je volledig te focussen op je eigen bedrijf. Wil jij je zaak laten groeien met winstgevende SEA campagnes? Vraag dan nu vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij SEA gaat het om de betaalde resultaten die je in zoekmachines ziet. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Je kan adverteren op een uitgebreide of beperkte doelgroep met deze snelle marketing benadering.

Het proces van het opzetten en uitvoeren van SEA is tijdsintensief en vraagt om een bepaalde expertise. Als je dit zelf aanpakt, zal het veel van je tijd in beslag nemen, tijd die je anders aan de essentiële taken van jouw onderneming zou kunnen besteden. Bovendien merken we vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelf met SEA beginnen. Dit is meestal gerelateerd aan de mindere ervaring die ondernemers op dit terrein hebben. Het uitbesteden van je SEA kan dit allemaal voorkomen en zorgt ervoor dat het meteen op de juiste manier wordt uitgevoerd. Je hoeft er eigenlijk zelf niet meer naar om te kijken en jij kunt al je aandacht aan de kerntaken van jouw onderneming geven.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

De focus van SEA ligt op het bereiken van een hoger aantal conversies, waarbij je kunt denken aan zaken zoals leads of meer verkoop behalen. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan SEA wilt uitgeven kan je zelf bepalen. De SEA deskundige zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de vakspecialist. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.