SEA uitbesteden Schiermonnikoog

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Schiermonnikoog

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het uitvoeren van een SEA strategie kan zonder de juiste kennis een tijdrovend proces zijn. Het uitbesteden van SEA kan daarom ook een voordelige zet zijn. Bij Onlinemeersucces.nl hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en beheren van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel diverse branches in Schiermonnikoog gewerkt.

Gezien het feit dat elk bedrijf uniek is, heeft elke onderneming een specifieke strategie nodig. Een effectieve SEA-strategie kan een campagne winstgevend maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er is een variatie aan advertentie soorten waar je gebruik van kan maken als je gaat adverteren. Zonder kennis over de diverse soorten advertenties kan het voorkomen dat je ze niet correct inzet. Wij weten nauwkeurig welke advertentie voor welke toepassing wel of niet geschikt is. Het uitbesteden van SEA zorgt ervoor dat je geen ondoeltreffende advertenties opzet en onnodig geld verliest. Je kunt de uitgebreide kennis van onze vakspecialisten benutten. Daarnaast bespaar je tijd om je volledig op je eigen onderneming te focussen. Wil jij je onderneming laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan snel vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het is een snellere vorm van marketing. Dat niet alleen, het is ook nog eens meetbaar. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA zijn de betaalde resultaten die je in zoekmachines, zoals Google ziet. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. De kosten die je aan Google betaald zijn de kliks op een advertentie. Het is een snelle vorm van marketing waar je kan adverteren op een hele brede of selecte doelgroep.

Het opzetten en activeren van een SEA campagne kost aanzienlijk veel tijd en vraagt om bepaalde expertise. Als je dit zelf gaat doen dan gaat het jouw veel tijd kosten, die je niet aan de kerntaken van jouw onderneming kan besteden. Dat niet alleen, vaak zien wij veel geld verloren gaan als ondernemers zelf starten met SEA. Dit komt veelal door de geringere ervaring die ondernemers in dit vakgebied bezitten. Het uitbesteden van je SEA kan dit allemaal voorkomen en zorgt ervoor dat het meteen op de juiste manier wordt uitgevoerd. Je hoeft er zelf in principe niet meer naar om te kijken en jij kan je volledig gaan focussen op jouw bedrijf.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het is een snellere vorm van marketing. Dat niet alleen, het is ook nog eens meetbaar. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

Het doel van SEA is het behalen van meer conversies. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat jij zelf kan bepalen. De SEA vakspecialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de deskundige. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.