SEO bureau Zwolle

Jouw onderneming uit Zwolle op topposities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

Hét SEO bureau uit Zwolle voor meer online succes

De online vindbaarheid van jouw bedrijf in Zwolle verhogen, je huidige marktpositie verruimen en voorop blijven lopen op die concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel inspanning organisaties met het vervullen van hun ambities.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

SEO en online marketing doen wij al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te behalen.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Zwolle!

SEO bureau uit Zwolle

Hoe jij kunt groeien met SEO in Zwolle

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, moet je waarschijnlijk denken aan Google. Google is op dit moment de meest populaire zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Zwolle. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van conversies en leads. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Zwolle. Vraag een gratis scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Organisch zoekverkeer wordt meestal gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit klopt voor een groot deel, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel aspecten te werken om betere posities in Google te krijgen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van optimalisaties buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van zaken die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Zwolle

Wil je betere resultaten met SEO, zodat jouw onderneming kan doorgroeien? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

De voordelen van SEO

Hoge posities in Google op belangrijke zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine optimalisatie. Wat is het effect als jouw organisatie goed vindbaar is in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Zwolle? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je altijd profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Duurzame vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met op specifieke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Zwolle? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Kom direct in contact

Wil je nu groeien met jouw onderneming in Zwolle? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel bedrijven die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit niet goed aflopen. Je zult topposities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het verstandig om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter begrijpen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende opdracht. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw bedrijf? Dan buigen wij ons over jouw SEO!

Verlies geen tijd en geld

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Zwolle

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we jouw SEO doelen gaan realiseren binnen jouw branche.

Strategie gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Zwolle!

SEO bureau in Zwolle

Nu starten met SEO in Zwolle

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Ga dan voor een SEO bureau uit Zwolle en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Zwolle

Hieronder vind je diverse vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de online marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO verbeter je diverse aspecten van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als toekomstige klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk zet het woord “gratis” je op het verkeerde been. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van hoe groot de concurrentie is op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO activiteiten op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt geclaimd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Zwolle?

Op zoek naar een SEO bureau Zwolle, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? oftewel, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met ruim 9 jaar ervaring kunnen wij iedere onderneming helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.