SEO specialist Schiedam

Wij zorgen dat mkb bedrijven uit Schiedam hoger in Google komen, zodat deze bedrijven groeien in klanten en omzet.

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

100+ gestegen

Posities in zoekmachines gestegen

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met SEO hebben geholpen

SEO specialist

SEO specialist

Schiedam

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen met Search Engine Optimalisation, oftewel SEO. Ik heb kleine bedrijven geholpen, maar ook veel grote. Van grote webshops tot lokale dienstverlenende partijen. De kleine lokale ondernemers help ik vooral met lokaal vindbaar zijn in Google. En de grotere webshops help ik met vindbaar zijn op algemene en zeer specifieke zoektermen

Iedere onderneming is uniek is mijn ervaring. Als ik dit doortrek naar SEO strategieën, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere SEO strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Een duurzame SEO strategie die aansluit bij jouw onderneming, dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden en hard aan werken. Zorgen dat je goed gevonden wordt op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Een heldere en impactvolle visie op SEO is van essentieel belang. Het bepaald enerzijds hoe relevant de websitebezoekers zijn, maar anderzijds zorgt het voor de juiste naamsbekendheid. Dus welke SEO strategie past bij jouw onderneming?

Waarom je graag aan SEO wilt werken is voor iedereen anders. Redenen kunnen zijn: betere posities in Google, meer websiteverkeer, relevantere websitebezoekers, meer ‘gratis’ websiteverkeer, meer zichtbaar zijn in een lokaal gebied, bijvoorbeeld in Schiedam. Wat de reden ook is het draait vooral om meer omzet en klanten krijgen. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.
Google Ads specialist

Kennis van zaken

Wij houden ons bezig met het verbeteren van jouw posities in Google, dan kan jij je vooral richten op de dagelijkse gang van zaken, zoals het helpen van nieuwe klanten.

SEO

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Oftewel, zoekmachine optimalisatie. Eigenlijk is het een verzamelnaam van alle processen die zorgen dat je webpagina hoger in Google komt te staan, zonder daar advertenties voor nodig te hebben. Het maken van advertenties in Google Ads heet namelijk SEA en geen SEO.

De niet betaalde zoekresultaten worden ook wel organische zoekresultaten genoemd. Dus deze webpagina gaat over het organisch hoger komen in Google. Oftewel, hoger in Google komen zonder Google daarvoor te betalen.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. In feite klopt dit, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het niet. Je moet aan veel factoren werken om hoger in Google te komen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden. 

Intern gaat over de website zelf, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de wereld buiten de website, zoals backlinks. Overigens zijn die slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie bezig te zijn, leert Google je website steeds beter begrijpen en wordt je daarmee beloond door een hogere positie in Google. Dit kan ook fout gaan, als het op de verkeerde manier wordt uitgevoerd. Daarom is het in veel gevallen verstandig om een SEO bureauSEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en niet lagere.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw onderneming hogere posities in Google krijgt? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

De voordelen van SEO

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet. 

Hoger in Google

Wil je op organisch vlak hogere posities in Google krijgen? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Goede investering

Wil je blijvend profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Goede vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met op specifieke zoekwoorden? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

SEO adviesgesprek aanvragen?

Ik help je graag met het implementeren van de juiste SEO strategie. Maar wil je eerst weten wat op dit moment de stand van zaken is? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

SEO zelf doen?

SEO specialist of zelf doen?

SEO specialist of het zelf willen uitvoeren? De snelste weg naar meer resultaat is een bureau inhuren die je helpt bij betere posities in Google krijgen. Toch kan het in sommige gevallen interessant zijn om het in eigen beheer te houden. Dit hangt alleen wel van een aantal factoren af, namelijk hoeveel tijd heb je, hoeveel interesse heb je, hoe leergierig ben je, hoe snel krijg je de nieuwe kennis in de vingers en hoeveel risico durf je te lopen?

Oftewel, als je veel tijd hebt, erg leergierig bent, alles snel in de vingers hebt en veel leergeld wilt betalen, dan is het logisch dat je zelf aan de slag wilt gaan. Echter adviseer ik je dan wel om op zoek te gaan naar een SEO coach of een SEO training te volgen. 

Heb je geen zin in al die studieboeken of krijg je al hoofdpijn van het idee om het allemaal zelf te doen, dan zou ik je willen adviseren om te kiezen voor SEO marketing bureau.

Als je kiest voor een SEO bureau, dan betekent dat niet dat je totaal niets meer voor hoeft te doen, tenminste voor 90% hoef je niets te doen. Het is namelijk wel belangrijk dat de SEO marketing specialist of SEO marketing expert weet wat er allemaal speelt binnen jouw organisatie

Jouw contactpersoon moet op de hoogte zijn van belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld als de stroom in Schiedam ineens uitvalt of als je een te volle agenda hebt, vanwege een goede online marketing strategie. Oftewel, bijsturen op belangrijk momenten is soms noodzakelijk en wij kunnen je daarbij helpen, omdat er altijd intensief contact is en wij snel kunnen schakelen op belangrijke momenten.

Bespaar tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau.

Hoe werkt een SEO specialist?

Wil je starten met SEO en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je de SEO wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEO specialist willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. Het SEO traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een SEO traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over SEO

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. De letters SEO staan voor Search Engine Optimalization. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar wordt gemaakt in een zoekmachine. Je wilt dat jouw website zo hoog mogelijk terecht komt. Met SEO kan je nieuwe klanten bereiken en vergroot je je naamsbekendheid.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Waarom zou je SEO uitbesteden aan een SEO specialist?

Het foutief uitvoeren van SEO kan veel nadelige gevolgen hebben voor jouw website. Je kan er zelfs van gaan dalen in plaats van stijgen in de zoekmachine. Het foutief uitvoeren kan zelfs op de lange termijn nog nadelige gevolgen hebben. Daarom is het erg belangrijk dat het volgens de juiste manier gebeurt. Een SEO specialist kan jouw hierbij ondersteunen. Zij weten namelijk precies wat je wel en niet moet doen. Ze kunnen een SEO strategie maken die ervoor zorgt dat jouw SEO optimaal gaat lopen. Zonder zo’n strategie kan het lastig zijn om plekken in de zoekmachine te stijgen. Een SEO specialist kan dit volledig voor jou uit handen nemen, zowel de strategie als het uitvoeren ervan. Zo kan jij je focussen op jouw onderneming en hoef jij je niet druk te maken over foutieve SEO.

Op zoek naar een SEO bureau in Schiedam?

Op zoek naar een SEO bureau omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben. Met andere woorden, je wilt beter gevonden door potentiële klanten? Met 8 jaar ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

Op zoek naar een SEO specialist?

Op zoek naar een SEO specialist, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? Met andere woorden, je wilt beter gevonden door potentiële klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de ‘Adv’ tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Hoeveel kost het uitbesteden van SEO aan een SEO specialist?

De kosten voor SEO zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoe gemakkelijk je kan stijgen in de zoekmachine is afhankelijk van de concurrentie, jouw eigen website, de leeftijd van je website en het zoekwoord. Al deze factoren hebben invloed op het aantal uur dat er in jouw SEO gaat zitten en dus ook op de kosten.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

50%

Vraag ‘m aan.

50%

Koffie of esspresso?

Na het invullen van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen en drinken we samen een kop koffie.

99%

Vraag ‘m aan.