Webshop laten maken Zeist

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

Webshop laten maken in Zeist

Waarom een webshop door ons laten maken?

De afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel succesvolle webshops gemaakt. Het hebben van een goed werkende website is van groot belang voor jouw bedrijf. De webshop is de ruggengraat en het gezicht van jouw bedrijf, de locatie waar bestellingen worden uitgevoerd en klanten hun online avontuur afronden.

Onze ervaring in het creëren van webshops gaat al jaren terug. We verdiepen ons steeds in jouw bedrijf, klanten, industrie, producten en diensten wanneer wij een nieuwe webshop ontwerpen. Wij verrichten uitvoerig onderzoek voordat wij een voorstel doen. Als jij akkoord gaat, dan begint ons ontwikkelingstraject.

Hoe professioneel de webshop eruit ziet kan veel invloed hebben op hoe succesvol jouw webshop is. Lijkt jouw e-commerce site niet aan de recente richtlijnen te voldoen? Of heeft het een design dat niet professioneel oogt? Dit kan jouw verkopen hinderen. Daarbij is vertrouwen voor webwinkels van groot belang. De consument kan niet identificeren wie zich achter het scherm bevindt. Een kwalitatief ontworpen webshop kan echter dit vertrouwen wekken.

Jouw webshop moet leads, bestellingen en klanten verzorgen. Misschien heb jij nu wel al een webshop, maar blijven deze onderdelen nog achterwege. Meld je nu aan voor een gratis controle. Wij zullen dan beoordelen hoe jouw webshop presteert en of deze relevant is voor jouw doelgroep.

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Ja, inderdaad! We creëren altijd webshops die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwikkelen is geschikt voor tablet en mobiel. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken.

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.
Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Aan het maken van een webshop is geen standaard prijs aan vast te maken. De kosten worden beïnvloed door de wensen die jij hebt voor jouw webshop en het budget dat jij ervoor te besteden hebt. Kan jij niet wachten om jouw droom webshop laten maken? Vraag dan nu gelijk een offerte aan.

Meer mensen zijn naar jouw webshop te krijgen middels SEO en Google Ads. In tegenstelling tot SEO, brengt SEA kosten per klik met zich mee. Ons online marketing bureau kan echter zowel SEO als SEA voor jou beheren.

De tijdsduur voor het opbouwen en ontwerpen van een webshop is niet vastgesteld. Het is sterk afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de webshop. Hoe meer pagina’s jij wilt, hoe langer het opzet proces zal duren. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Ja, inderdaad! We creëren altijd webshops die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwikkelen is geschikt voor tablet en mobiel. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken.

Zeker, wij kunnen ook de hosting voor jou regelen. Zo heb jij alles overzichtelijk op één plaats en maar één aanspreekpunt.

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Bij onze website beheer dienst doen wij namelijk maandelijkse back-ups van de site, voeren wij de updates uit en testen we de functionaliteit van de website. Zo weet jij altijd dat de webshop goed werkt.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.