Webshop laten maken Zevenaar

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

Webshop laten maken in Zevenaar

Waarom een webshop door ons laten maken?

De afgelopen jaren hebben wij al honderden webshops gemaakt voor diverse ondernemingen. Het hebben van een goed werkende website is van groot belang voor jouw bedrijf. In de digitale wereld is de webshop de basis en het gezicht van jouw bedrijf, de plek waar klanten hun bestellingen doen en uiteindelijk landen tijdens hun online klanten reis.

Wij hebben al jarenlang ervaring in het ontwikkelen van webshops. Bij het opstarten van een nieuwe webshop, nemen wij altijd jouw onderneming, doelgroep, sector, producten en diensten onder de loep. Wij doen grondig onderzoek en stellen vervolgens een voorstel op. Als jij instemt, starten wij met onze ontwikkelingsfase.

Het succes van webshop kan volledig beïnvloed worden door de uitstraling van de webshop. Voldoet jouw webwinkel niet aan de meest recente richtlijnen? Of heeft het een design dat niet vakkundig overkomt? Dit kan jouw verkoopcijfers negatief beïnvloeden. Verder speelt vertrouwen een cruciale rol bij online winkels. De consument kan immers niet waarnemen wie er achter de webwinkel zit. Een goed ontwikkelde webshop kan dit vertrouwen geven.

Jouw webshop is verantwoordelijk zijn voor het genereren van leads, het aannemen van bestellingen en het verzorgen van klanten. Je zou al een webshop kunnen hebben, maar deze aspecten zijn mogelijk nog niet geoptimaliseerd. Schrijf je dan nu in voor een gratis scan. Wij gaan dan kijken hoe jouw webshop presteert en of deze wel aansluit bij de doelgroep.

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Ja, inderdaad! We creëren altijd webshops die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwikkelen is geschikt voor tablet en mobiel. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken.

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.
Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Voor het maken van een webshop is geen standaard kostenplaatje aan te hangen. Het is namelijk volledig afhankelijk van jouw budget en de wensen die je hebt. Benieuwd hoeveel jouw droom webshop gaat kosten? Neem dan contact op met onze experts.

Om jouw websiteverkeer te vergroten moet je zoekmachine marketing uitvoeren. In de zoekmachine marketing heb je 2 opties, namelijk Google Ads en zoekmachine optimalisatie. In tegenstelling tot SEO, brengt SEA kosten per klik met zich mee. Ons online marketing bureau kan echter zowel SEO als SEA voor jou beheren.

De ontwikkeling en het ontwerp van een webshop zijn niet gebonden aan een vaste tijdsperiode. De complexiteit en grootte van de webshop bepalen de tijdsduur. Meer pagina’s in jouw webshop betekent meer tijd nodig om deze te realiseren. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Ja, inderdaad! We creëren altijd webshops die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwikkelen is geschikt voor tablet en mobiel. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken.

Natuurlijk, jij kunt de hosting ook aan ons toevertrouwen. Zo is alles gemakkelijk op één plaats te vinden en heb jij maar één aanspreekpunt.

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Onze websitebeheer dienst zorgt voor maandelijkse back-ups, voert updates uit en test de functionaliteit van de website. Hierdoor heb jij de zekerheid dat de webshop altijd goed werkt.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.