Webshop laten maken Zwolle

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

Webshop laten maken in Zwolle

Waarom een webshop door ons laten maken?

Al jarenlang maken wij succesvolle webshops. Het hebben van een webshop is cruciaal voor jouw onderneming. De webshop is de ruggengraat en het gezicht van jouw onderneming, de locatie waar bestellingen worden uitgevoerd en klanten hun online avontuur afronden.

Al jaren hebben wij ervaring in het maken van webshops. Als wij een webshop gaan maken verdiepen wij ons altijd in jouw bedrijf, doelgroep, industrie, producten en diensten. Wij verrichten uitvoerig onderzoek voordat wij een voorstel doen. Als jij akkoord gaat, dan begint ons ontwikkelingstraject.

De uitstraling van de webshop kan veel invloed hebben op het succes van de webshop. Wanneer jouw webshop niet voldoet aan de meest recente richtlijnen, of een gebrek aan professionaliteit in design heeft, kan dit jouw verkoop nadelig beïnvloeden. Verder speelt vertrouwen een cruciale rol bij online winkels. De consument kan immers niet waarnemen wie er achter de webwinkel zit. Een goed ontwikkelde webshop kan dit vertrouwen geven.

Jouw webshop moet zorgen voor leads, bestellingen en klantrelaties. Misschien heb jij een webshop, maar blijven deze facetten nog uit. Schrijf je nu in voor een vrijblijvende scan. We zullen dan beoordelen hoe jouw webshop presteert en of deze aansluit bij de doelgroep.

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Ja, absoluut! Wij ontwikkelen altijd webshops die mobielvriendelijk zijn. Elke webshop die wij ontwerpen is responsief voor zowel tablets als mobiele apparaten. Dus, daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.
Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Aan het maken van een webshop valt helaas geen standaard prijskaartje te hangen. De kosten worden beïnvloed door de wensen die jij hebt voor jouw webshop en het budget dat jij ervoor te besteden hebt. Benieuwd hoeveel jouw droom webshop gaat kosten? Neem dan contact op met onze professionals.

Meer mensen zijn naar jouw webshop te krijgen middels SEO en SEA. Bij SEA betaal jij voor een klik en bij SEO niet. Wij als online marketing bureau kunnen beide voor jou uitvoeren!

De duur voor het creëren en vormgeven van een webshop kan variëren. Het is sterk afhankelijk van de complexiteit en het aantal pagina’s van de webshop. Hoe meer pagina’s, hoe langer het duurt om de shop te bouwen. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Ja, absoluut! Wij ontwikkelen altijd webshops die mobielvriendelijk zijn. Elke webshop die wij ontwerpen is responsief voor zowel tablets als mobiele apparaten. Dus, daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Jij kunt de hosting ook bij ons onderbrengen, dit houdt alles netjes op één plek en zorgt ervoor dat jij slechts één aanspreekpunt hebt.

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Bij onze website beheer dienst doen wij namelijk maandelijkse back-ups van de site, voeren wij de updates uit en testen we de functionaliteit van de website. Zo weet jij altijd dat de webshop goed werkt.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.