WordPress website laten maken Beek

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken door experts uit Beek

Het online zichtbaar zijn voor jouw bedrijf wordt alsmaar belangrijker. Veel ondernemers zijn zich niet bewust van het belang van het hebben van een website die voldoet aan hedendaagse normen en die een design heeft dat aansluit bij hun doelgroep. Op dit aspect worden dan vaak ook een hoop kansen laten liggen. Het bezit van een kwaliteit website wordt vaak ondergewaardeerd, waardoor ondernemingen veel potentiële verkoop verliezen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van winstgevende WordPress websites die aan deze moderne richtlijnen voldoen. Wij starten het project met een onderzoek naar jouw producten en diensten, sector en doelgroep. Op basis van dit onderzoek maken wij het design. Naast het design zorgen wij er natuurlijk ook voor dat jouw website goed werkende techniek bevat. Het is namelijk erg belangrijk dat jouw website nog jaren mee gaat naast dat het de sales verhoogd.

Hoe jouw onderneming online wordt weergegeven heeft jouw website veel invloed op, je kan het ook wel jouw online visitekaartje noemen. Dit moet een visitekaartje waar jij als ondernemer trots op wilt zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij gaan pas verder aan de slag met het ontwikkeltraject als jij 100% tevreden bent met het design. Op deze manier weet je altijd zeker dat jij een website hebt waar je blij mee kan zijn.

Jouw website is ook een belangrijk onderdeel van jouw marketing campagnes. Of jouw internet marketing strategie nu gericht is op Google Ads of Facebook, het eindpunt is altijd de website. Door het bezit van een kwalitatieve WordPress -website kunnen de verkoopcijfers van deze kanalen toenemen. Wil jij ook dat jouw WordPress website aansluit op jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op. Wij snappen als geen ander dat je maar één keer een eerste indruk kan maken en die moet natuurlijk perfect zijn.

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Ja, wij kunnen de hosting en onderhoud regelen voor jouw WordPress website. Bij het onderhoud hoort onder andere doen van updates, een back-up maken van de website en testen van de functionaliteiten van de website.

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.
Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Voor het maken van een WordPress website is geen standaard bedrag beschikbaar. Hierbij wordt er onder andere rekening gehouden met de complexiteit, de hoeveelheid pagina’s van de website en natuurlijk jouw budget. Wil jij weten wat de exacte prijs voor een WordPress website laten maken is? Dan kan jij het beste contact met ons opnemen.

Hoelang het duurt voordat een website af is wordt beïnvloed door de complexiteit en de grootte van de website. De gemiddelde tijdsduur voor het ontwerpen van een WordPress website is ongeveer 4 weken.

Vertrouw op ons online marketing bureau voor het maken van jouw website. Jij kunt erop vertrouwen dat deze goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Zodra wij starten met het ontwikkelen van jouw website zorgen wij ervoor dat de website ook aansluit bij jouw huisstijl, sector en jouw producten en diensten.

Ja, wij kunnen de hosting en onderhoud regelen voor jouw WordPress website. Bij het onderhoud hoort onder andere doen van updates, een back-up maken van de website en testen van de functionaliteiten van de website.

Elke website die we creëren is uniek ontworpen voor jou. Wij vermijden het gebruik van standaard templates en zorgen ervoor dat elke website uniek is. Wij ontwerpen iedere website uniek voor jou, met in gedachten jouw wensen, huisstijl, doelgroep, de branche en producten/diensten.

Dit kunnen wij zeker doen, dit kan door middel van zoekmachine marketing. Er bestaan 2 verschillende varianten: SEO en SEA. Zoekmachine optimalisatie betreft organische zoekresultaten, waar wij aan kunnen werken om jouw website hoger te plaatsen. SEA heeft betrekking op betaalde zoekresultaten, waarbij je zichtbaar wordt in de advertenties.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.