WordPress website laten maken Borsele

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

Voor het maken van een WordPress website is geen standaard tarief beschikbaar. Hierbij wordt er onder andere rekening gehouden met de complexiteit, de hoeveelheid pagina’s van de website en natuurlijk jouw budget. Wil jij graag weten hoeveel jouw website gaat kosten? Neem dan contact op met onze professionals of vraag direct een offerte aan.

Waarom door ons een website laten maken?

Als jij ervoor kiest om ons online marketing bureau jouw website te laten creëren, kun jij er zeker van zijn dat de site goed zal resoneren met jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Vervolgens baseren wij het ontwerp op jouw huisstijl, de sector, de doelgroep en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

Iedere website die wij ontwerpen wordt speciaal voor jou gemaakt. We gebruiken geen standaard templates en streven ernaar om elke website uniek te maken. Elke website is op maat gemaakt voor jou, waarbij wij jouw wensen, huisstijl, doelgroep, markt en producten/diensten in acht nemen.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Je kunt ervoor kiezen om zelf de teksten te schrijven, of jij kunt ervoor kiezen om het aan ons toe te vertrouwen. Wij zullen dan de teksten voor je produceren.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

Hoelang het duurt voordat jouw website af is, hangt af van meerdere factoren. Hoe groter de website is, hoe meer tijd het kost om een website te ontwikkelen. De gemiddelde tijdsduur voor het maken van een WordPress website is ongeveer vier weken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Ja, zeker. Je kan voor beide diensten bij ons terecht. Bij het onderhoud hoort onder andere het updaten, back-ups maken van de website en het testen van de functionaliteiten.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Dit kunnen wij zeker doen, dit kan door middel van zoekmachine marketing. Er zijn twee verschillende varianten: zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Bij zoekmachine optimalisatie werken wij aan organische zoekresultaten, waarbij wij maatregelen kunnen nemen om jouw website hoger te krijgen. SEA gaat over betaalde zoekresultaten, waardoor jij in de advertenties te vinden bent.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, dat kan. Elke website die wij maken is te gebruiken op alle mobiele apparaten. Gezien het toenemend aantal mensen dat websites bezoekt via mobiele telefoons en tablets, wordt het essentieel om jouw website aan te passen voor deze apparaten. We zijn een online marketing bureau dat het cruciale belang van mobiele responsiviteit begrijpt. Daarom is elke website die wij maken geoptimaliseerd voor telefoon en tablet.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.