WordPress website laten maken Heusden

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

Aan het maken van een WordPress website valt helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het tarief voor het maken van een website wordt onder andere gebaseerd op het aantal pagina’s en de complexiteit van de site. Wil jij graag weten hoeveel jouw website gaat kosten? Neem dan contact op met onze vakspecialisten of vraag gelijk een offerte aan.

Waarom door ons een website laten maken?

Als jij besluit dat ons online marketing bureau jouw website maakt, weet jij zeker dat deze goed zal overeenkomen met jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Zodra wij starten met het ontwikkelen van jouw website zorgen wij ervoor dat de website ook aansluit bij jouw huisstijl, markt en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

Elk van de websites die wij creëren is specifiek en origineel voor jou ontworpen. We gebruiken geen standaard sjablonen en elke website is uniek. Iedere website is specifiek ontworpen voor jou, rekening houdend met jouw wensen, huisstijl, doelgroep, industrie en producten of diensten.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Je kunt ervoor kiezen om zelf de teksten te schrijven, of jij kunt ervoor kiezen om het aan ons toe te vertrouwen. Wij zullen dan de teksten voor je produceren.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

Hoelang het duurt voordat een website af is wordt beïnvloed door de complexiteit en de omvang van de website. De gemiddelde tijdsduur voor het ontwikkelen van een WordPress website is ongeveer 4 weken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Zeker, indien gewenst kunnen wij ook de hosting en het onderhoud voor jouw WordPress website regelen. Onderhoud houdt onder andere in het doen van updates, een back-up van de website maken en het testen van de website functionaliteiten.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Dit kunnen wij zeker doen, dit kan door middel van zoekmachine marketing. Er zijn twee onderscheidende varianten, namelijk zoekmachine optimalisatie en SEA. SEO is gericht op organische zoekresultaten, waarvoor wij acties kunnen ondernemen om jouw website te verhogen. Google Ads betreft de betaalde zoekresultaten, waardoor je zichtbaar wordt in de advertenties.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, wij maken alle websites compatibel voor een mobiel en een tablet. Het bezoeken van websites via mobiele telefoons en tablets is een groeiende trend, wat het belangrijk maakt dat jouw website responsief is voor deze apparaten. Als deskundigen in online marketing, begrijpen wij hoe essentieel het is om een mobielvriendelijke website te hebben. Daarom ontwerpen wij elke website om goed te functioneren op telefoon en tablet.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.