WordPress website laten maken Oldebroek

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

Helaas valt er geen standaard prijskaartje te hangen aan het maken van een website. Een onderdeel waar de kosten bijvoorbeeld afhankelijk van zijn is de hoeveelheid pagina’s dat er in de website terecht gaan komen. Benieuwd hoeveel jouw droom website gaat kosten? Neem dan contact op met onze professionals.

Waarom door ons een website laten maken?

Als jij ons online marketing bureau jouw website laat ontwerpen, kun je ervan uitgaan dat het goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Vervolgens baseren wij het ontwerp op jouw huisstijl, de industrie, de doelgroep en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

Iedere website die wij ontwerpen wordt speciaal voor jou gemaakt. We gebruiken geen standaard templates en streven ernaar om elke website uniek te maken. Wij ontwerpen iedere website uniek voor jou, met in gedachten jouw wensen, huisstijl, doelgroep, de branche en producten/diensten.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Jij kunt zelf de teksten samenstellen, of je kunt ervoor kiezen om dit uit te besteden aan ons. Wij zullen dan de teksten voor jou vormgeven.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

Hoelang het duurt voordat een website af is wordt beïnvloed door de complexiteit en de grootte van de website. Meestal duurt het maken van een WordPress website tussen de 1 tot 4 weken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Ja, dit kunnen wij zeker doen. Voor onderhoud en hosting kan jij voor beide bij ons terecht. Onderhoud bestaat onder andere uit het bewerkstelligen van updates, het maken van back-ups van de website en het controleren van de websitefunctionaliteiten.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Ja, dit kunnen wij voor jouw regelen middels onze dienst zoekmachine marketing. Hierbij heb jij 2 verschillende varianten, namelijk SEO en Google Ads. Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om organisch zoekresultaten. Hiervoor kunnen wij werkzaamheden uitvoeren om jouw website hoger te krijgen. Bij SEA gaat het om de betaalde zoekresultaten. Hierbij wordt jij dan vindbaar in de advertenties.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, dat kan. Elke website die wij ontwerpen is te gebruiken op een telefoon en een tablet. Het bezoeken van websites op smartphones en tablets is een groeiende trend. Daarom is het van enorm belang dat jouw website responsief is voor deze apparaten. Als experts in online marketing, begrijpen wij hoe essentieel het is om een mobielvriendelijke website te hebben. Daarom ontwerpen wij elke website om goed te functioneren op mobiel en tablet.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.