WordPress website laten maken Valkenburg aan de Geul

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

Aan het maken van een WordPress website valt helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het tarief voor het maken van een website wordt onder andere gebaseerd op het aantal pagina’s en de complexiteit van de site. Wil jij graag weten hoeveel jouw website gaat kosten? Neem dan contact op met onze professionals of vraag meteen een offerte aan.

Waarom door ons een website laten maken?

Als jij ervoor kiest om ons online marketing bureau jouw website te laten creëren, kun jij er zeker van zijn dat de site goed zal resoneren met jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Vervolgens baseren wij het ontwerp op jouw huisstijl, de industrie, de doelgroep en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

Elke website die wij maken, wordt op maat ontworpen voor jou. We maken geen gebruik van standaard templates, waardoor elke site uniek is. Iedere website is specifiek ontworpen voor jou, waarbij wij rekening houden met jouw wensen, huisstijl, doelgroep, branche en producten/diensten.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Je kunt zelf beslissen of jij de teksten wilt schrijven, of jij kunt het aan ons delegeren. Wij zullen dan de teksten voor jou op papier zetten.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

De tijd dat het kost van het maken van een WordPress website is afhankelijk van de complexiteit en omvang van de website. De gemiddelde tijdsduur voor het ontwerpen van een WordPress website is ongeveer 4 weken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Zeker, indien gewenst kunnen wij ook de hosting en het onderhoud voor jouw WordPress website regelen. De onderhoudswerkzaamheden omvatten onder andere het uitvoeren van updates, het maken van back-ups van de website en het testen van de website functionaliteiten.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Dit kunnen wij zeker doen, dit kan door middel van zoekmachine marketing. Er zijn 2 verschillende strategieën: zoekmachine optimalisatie en Google Ads. SEO is gericht op organische zoekresultaten, waar wij maatregelen kunnen treffen om jouw website hoger te krijgen. Google Ads betreft de betaalde zoekresultaten, waardoor jij in advertenties zichtbaar wordt.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, dat kan zeker. Elke website die wij maken kan jij bekijken op telefoon en tablet. Gezien het toenemend aantal mensen dat websites bezoekt via smartphones en tablets, wordt het essentieel om jouw website aan te passen voor deze apparaten. Als online marketing bureau begrijpen wij hoe belangrijk het is om een website te hebben die compatibel is met mobiele apparaten en tablets. Daarom zorgen wij ervoor dat elke website die we bouwen responsief is voor deze apparaten.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.