WordPress website laten maken Voorschoten

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een WordPress website zijn volledig afhankelijk jouw wensen. Het tarief voor het maken van een website wordt onder andere gebaseerd op het aantal pagina’s en de complexiteit van de site. Benieuwd hoeveel jouw droom website gaat kosten? Neem dan contact op met onze professionals.

Waarom door ons een website laten maken?

Als je door ons een online marketing bureau jouw website laat maken dan weet jij zeker dat de website goed aansluit bij jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Bovendien zullen wij het design van jouw website baseren op jouw huisstijl, markt, doelgroep en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

We ontwerpen elke website die we maken specifiek en origineel voor jou, zonder gebruik te maken van standaard templates en creëren zo een unieke website. We ontwerpen iedere website specifiek voor jou, waarbij wij rekening houden met jouw wensen, huisstijl, doelgroep, de industrie en producten of diensten.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Je kunt zelf beslissen of jij de teksten wilt schrijven, of jij kunt het aan ons delegeren. Wij zullen dan de teksten voor jou op papier zetten.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

Er is geen vaste tijdsduur voor het maken van een website. Het hangt namelijk volledig af van de complexiteit en de omvang van de website. Meestal duurt het ongeveer 4 weken om een website te maken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Ja, dit kunnen wij zeker doen. Voor onderhoud en hosting kan jij voor beide bij ons terecht. Onder onderhoud valt het doen van updates, back-ups van de website maken en het testen van de functionaliteiten.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Dit kunnen wij zeker doen, dit kan door middel van zoekmachine marketing. Hierbij onderscheiden we 2 verschillende soorten: zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Zoekmachine optimalisatie focust op organische zoekresultaten, waarvoor wij stappen kunnen zetten om jouw website posities te verhogen. Google Ads richt zich op betaalde zoekresultaten, waardoor jij aanwezig wordt in advertenties.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, wij maken alle websites compatibel voor een mobiel device. Het bezoeken van websites via smartphones en tablets is een groeiende trend, wat het belangrijk maakt dat jouw website responsief is voor deze apparaten. Wij zijn een online marketing bureau dat het belang van responsieve websites erkent. Daarom zijn alle websites die wij maken geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en tablets.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.