Google Ads bureau Assen

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Assen inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Assen?

Middels winstgevende Google Ads campagnes helpen wij al jaren bedrijven uit Assen met het groeien van hun omzet. We zijn er om een breed spectrum van bedrijven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te halen.

Elk bedrijf is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Wil je vindbaar worden in Assen of misschien wel in Italië?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een effectieve Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan kan best ingewikkeld zijn, wat kan betekenen dat je in een korte tijd veel geld kan verliezen. Door onze ervaring, kennis en enthousiasme kunnen wij jou effectief begeleiden in het proces van klantenwerving, omzet verhoging en winst maximalisatie. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een tool van Google om advertenties te maken. De plekken waar deze advertenties zichtbaar kunnen worden zijn Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Middels het opzetten van advertenties in Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Doelen die jij hiermee kan behalen zijn onder andere het vergroten van naamsbekendheid, groter bereik behalen en je omzet verhogen. Ofterwijl je bedrijf kan er van gaan groeien.

Hoeveel Google Ads per maand gaat kosten is volledig afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Dit wordt volledig bepaald door de wensen, doelen en mogelijkheden van jouw bedrijf. Dit bedrag staat voor jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de prijs die je betaalt aan Google per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik bij elkaar gaat jouw maandelijkse Adspend uit bestaan. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk krijg je een maandelijkse managementvergoeding, die wordt berekend op basis van jouw maandelijkse Adspend. Deze vergoeding is bedoeld voor het beheer en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Al jarenlang zijn wij actief met het opzetten en beheren van Google Ads accounts van ondernemingen. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Met onze langdurige ervaring hebben wij al in veel verschillende industrieën gewerkt. We gebruiken deze kennis en ervaring bij het ontwerpen van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Assen kan je helpen geld te besparen door te voorkomen dat je het zelf probeert. Daarnaast kun je voordeel halen uit de kennis en ervaring van onze specialisten. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Assen veel opleveren. Als eerst, is het een meetbare manier van internet marketing, wat inhoudt dat het volledig kan worden verbeterd. Zo kan jij een maximaal resultaat uit jouw Google ads halen. Daarnaast levert het naamsbekendheid en nieuwe klanten op. Door de nieuwe klanten zullen er meer conversies binnenkomen en gaat de omzet oplopen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Assen door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Assen of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.