Google Ads bureau Stadskanaal

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Stadskanaal inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Stadskanaal?

Al jarenlang helpen wij bedrijven gevestigd in Stadskanaal met het groeien middels winstgevende Google Ads campagnes. Wij zetten ons in om een diversiteit aan bedrijven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je lokaal in Stadskanaal gevonden worden of wil je graag jouw producten onder de aandacht brengen in Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders ter wereld?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan kan best ingewikkeld zijn, wat kan betekenen dat je in een korte tijd veel geld kan verliezen. Door onze ervaring, vakbekwaamheid en toewijding kunnen wij jou doeltreffend helpen bij het aantrekken van meer klanten, het verbeteren van de omzet en het verhogen van de winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Kortom gezegd je onderneming kan ervan gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van verschillende factoren. Als eerst hangt het af van hoeveel budget jij maandelijks in de advertenties wilt steken. Dit wordt volledig bepaald door de wensen, doelen en mogelijkheden van jouw onderneming. Dit bedrag staat voor jouw maandelijkse Adspend. Deze komt voort uit de prijs die je aan Google betaalt voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen uiteindelijk jouw maandelijkse Adspend. In het begin krijg je te maken met een eenmalige startvergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij zijn al ruim tien jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Onze ruime ervaring omvat werkzaamheden in een groot aantal branches. We zetten deze ervaring en kennis in bij het vormgeven van jouw advertenties. Door je Google Ads te laten beheren door een Google Ads bureau uit Stadskanaal, vermijd je het verliezen van geld door het zelf te doen. Bovendien kun je gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze deskundigen. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Stadskanaal veel voordelen opleveren. Als eerst, is het een meetbare manier van internet marketing, wat inhoudt dat het volledig kan worden verbeterd. Hierdoor kan ervoor gezorgd worden dat jij alles uit je Google Ads campagne haalt. Bovendien genereert het merkbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zorgen voor meer conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Stadskanaal door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Stadskanaal of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.