Google Ads bureau Dongen

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Dongen inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Dongen?

De afgelopen deccenia hebben wij veel ondernemingen uit Dongen laten groeien door winstgevende Google Ads campagnes. Wij zijn betrokken bij het helpen van een diversiteit aan ondernemingen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil jij lokaal vindbaar zijn in Dongen of misschien zelfs in Zweden?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een succesvolle Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan kan best ingewikkeld zijn, wat kan betekenen dat je in een korte tijd veel geld kan verliezen. Door onze ervaring, kennis en enthousiasme kunnen wij jou effectief begeleiden in het proces van klantenwerving, omzet verhoging en winst maximalisatie. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

In Google Ads is het mogelijk om advertenties te maken. De plekken waar deze advertenties zichtbaar kunnen worden zijn Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Je kan dus ook wel zeggen dat jouw onderneming ervan gaat groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de voorkeuren, ambities en kansen van jouw organisatie. Dit bedrag vertegenwoordigd jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de prijs die je betaalt aan Google per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik bij elkaar gaat jouw maandelijkse Adspend uit bestaan. Als eerst krijg je nog te maken met een opstart fee. Hierin wordt jou Google Ads account opgezet, dit zijn eenmalige kosten. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Door onze lange ervaring hebben wij al in veel verschillende branches gewerkt. Deze kennis en ervaring zetten wij in bij het maken van jouw advertenties. Als je jouw Google Ads laat beheren door een Google Ads bureau uit Dongen, vermijd je potentiële verliezen door het zelf te proberen. Bovendien kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van onze vakspecialisten. Jij kan je dan weer volledig focussen op de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Dongen veel voordelen opleveren. Om te beginnen is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat het in zijn geheel kan worden geoptimaliseerd. Hierdoor kan ervoor gezorgd worden dat jij alles uit je Google Ads campagne haalt. Daarnaast bevordert het de naamsbekendheid en levert het nieuwe klanten op. Deze nieuwe klanten zullen leiden tot een toename van conversies en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Dongen door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Dongen of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.