Google Ads bureau Etten-Leur

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Etten-Leur inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Etten-Leur?

De afgelopen 10 jaar hebben wij veel ondernemingen uit Etten-Leur laten groeien middels winstgevende Google Ads campagnes. Wij zetten ons in om een diversiteit aan bedrijven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Elke onderneming is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Wil je vindbaar worden in Etten-Leur of misschien wel in Engeland?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een effectieve Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Als je zelf aan de slag gaat met Google Ads, dan kan je in korte tijd veel geld verliezen. Door onze ervaring, kennis en enthousiasme kunnen wij jou effectief begeleiden in het proces van klantenwerving, omzet verhoging en winst maximalisatie. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze professionals of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

In Google Ads kan je advertenties opzetten en optimaliseren. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

Hoeveel Google Ads per maand gaat kosten is volledig afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de voorkeuren, ambities en kansen van jouw organisatie. Dit bedrag vertegenwoordigd jouw maandelijkse Adspend. Dit komt voort uit de prijs die je aan Google betaalt voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik zullen jouw maandelijkse Adspend bepalen. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk heb je een maandelijks beheertarief, gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Dit tarief is voor het onderhoud en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Al jarenlang zijn wij actief met het opzetten en beheren van Google Ads accounts van ondernemingen. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Door onze jarenlange ervaring hebben we in diverse industrieën gewerkt. We benutten deze ervaring en kennis bij het opstellen van jouw advertenties. Door je Google Ads te laten beheren door een Google Ads bureau uit Etten-Leur, vermijd je het verliezen van geld door het zelf te doen. Bovendien kun je gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze vakspecialisten. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Etten-Leur veel extra kansen bieden. Allereerst is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het in zijn geheel kan worden verbeterd. Hierdoor kan ervoor gezorgd worden dat jij alles uit je Google Ads campagne haalt. Bijkomend genereert het naamsbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een groei in conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Etten-Leur door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Etten-Leur of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.