Google Ads bureau Eemnes

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Eemnes inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Eemnes?

De afgelopen tien jaar hebben wij veel ondernemingen uit Eemnes laten groeien middels succesvolle Google Ads campagnes. Wij ondersteunen een breed scala aan bedrijven bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft elk bedrijf een eigen specifieke aanpak nodig. Wil jij lokaal vindbaar zijn in Eemnes of misschien zelfs in Polen?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Als je zelf aan de slag gaat met Google Ads, dan kan je in korte tijd veel geld verliezen. Onze ervaring, expertise en gedreven aanpak stellen ons in staat om je uitstekend te ondersteunen bij het verhogen van het aantal klanten, omzet en winst. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze professionals of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een tool van Google om advertenties te maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Kortom gezegd je onderneming kan ervan gaan groeien.

Hoeveel Google Ads voor jou gaat kosten hangt van verschillende factoren af. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de behoeften, ambities en mogelijkheden van jouw onderneming. Dit is het bedrag dat jij elke maand aan Adspend uitgeeft. Deze ontstaat door de prijs die je betaalt aan Google per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik bij elkaar gaat jouw maandelijkse Adspend uit bestaan. Als eerst krijg je nog te maken met een opstart fee. Hierin wordt jou Google Ads account opgezet, dit zijn eenmalige kosten. Uiteindelijk komt er een maandelijkse beheervergoeding, die wordt vastgesteld aan de hand van jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het onderhoud en verbetering van jouw Ads-account.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het het beheren en opzetten van Google Ads. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Door onze lange ervaring hebben wij al in veel verschillende branches gewerkt. Deze kennis en ervaring zetten wij in bij het maken van jouw advertenties. Door je Google Ads te laten beheren door een Google Ads bureau uit Eemnes, vermijd je het verliezen van geld door het zelf te doen. Bovendien kun je gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze vakspecialisten. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Eemnes veel extra kansen bieden. Allereerst is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het in zijn geheel kan worden verbeterd. Hierdoor kan jij altijd het maximale uit jouw Google Ads halen. Daarnaast bevordert het de naamsbekendheid en levert het nieuwe klanten op. Deze nieuwe klanten zullen leiden tot een toename van conversies en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Eemnes door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Eemnes of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.