Google Ads bureau Hollands Kroon

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Hollands Kroon inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Hollands Kroon?

De afgelopen 10 jaar hebben wij veel ondernemingen uit Hollands Kroon laten groeien middels succesvolle Google Ads campagnes. Onze hulp is beschikbaar voor diverse ondernemingen voor het realiseren van hun bedrijfsmatige ambities.

Elke onderneming is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Wil je lokaal in Hollands Kroon gevonden worden of wil je graag jouw producten onder de aandacht brengen in Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders ter wereld?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een winstgevende Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met je Google Ads kan natuurlijk altijd, hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat je in een korte tijd geld kan verliezen. Met onze brede ervaring, kennis en gedreven aanpak kunnen wij jou efficiënt begeleiden bij het binnenhalen van meer klanten, het verhogen van de omzet en het verbeteren van de winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

In Google Ads kan je advertenties opzetten en optimaliseren. De plekken waar deze advertenties zichtbaar kunnen worden zijn Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Middels het opzetten van advertenties in Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Doelen die jij hiermee kan behalen zijn onder andere het vergroten van naamsbekendheid, groter bereik behalen en je omzet verhogen. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de wensen, ambities en mogelijkheden van jouw onderneming. Dit bedrag is jouw maandelijkse Adspend. Deze komt tot stand door de vergoeding die je aan Google geeft voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen samen jouw maandelijkse Adspend. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Met onze uitgebreide ervaring hebben wij in talloze sectoren gewerkt. We gebruiken deze kennis en ervaring bij het creëren van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Hollands Kroon beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze deskundigen. Jij kan je dan weer volledig focussen op de kerntaken van jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Hollands Kroon veel opleveren. Als eerste, het is een meetbare tak van digitale marketing, wat suggereert dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij altijd het maximale uit jouw Google Ads halen. Bovendien genereert het merkbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zorgen voor meer conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Hollands Kroon door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Hollands Kroon of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.