Google Ads bureau Molenwaard

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Molenwaard inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Molenwaard?

De laatste tien jaar hebben wij ontzettend veel bedrijven, gevestigd in Molenwaard, geholpen met groeien door het maken van succesvolle Google Ads campagnes. Wij zijn betrokken bij het helpen van een diversiteit aan bedrijven bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je vindbaar worden in Molenwaard of misschien wel in Portugal?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een succesvolle Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Als je zelf aan de slag gaat met Google Ads, dan kan je in korte tijd veel geld verliezen. Dankzij onze ervaring, expertise en passie, kunnen wij jou effectief ondersteunen bij het aantrekken van meer klanten, het verhogen van de omzet en winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

In Google Ads kan je advertenties opzetten en optimaliseren. De plekken waar deze advertenties zichtbaar kunnen worden zijn Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de behoeften, ambities en mogelijkheden van jouw bedrijf. Dit is het bedrag dat jij elke maand aan Adspend uitgeeft. Dit is het resultaat van de prijs die je aan Google overhandigt voor elke klik op de advertentie. Al deze uitgaven voor een klik zullen gezamenlijk jouw maandelijkse Adspend vormen. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk wordt er een maandelijkse beheersvergoeding in rekening gebracht, gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheren en verbeteren van jouw Ads-account.

Wij zijn al ruim tien jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al in talrijke sectoren gewerkt. We zetten deze kennis en ervaring in bij het ontwerpen van jouw advertenties. Als je jouw Google Ads laat beheren door een Google Ads bureau uit Molenwaard, vermijd je potentiële verliezen door het zelf te proberen. Bovendien kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van onze professionals. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Molenwaard veel opleveren. Ten eerste is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij altijd het maximale uit jouw Google Ads halen. Verder draagt het bij aan naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een toename in conversies en een hogere omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Molenwaard door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Molenwaard of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.