Google Ads bureau Scherpenzeel

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Scherpenzeel inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Scherpenzeel?

De afgelopen 10 jaar hebben wij veel ondernemingen uit Scherpenzeel laten groeien middels winstgevende Google Ads campagnes. Onze dienstverlening ondersteunt diverse ondernemingen bij het bereiken van hun zakelijke doelstellingen.

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom heeft elke onderneming een eigen specifieke aanpak nodig. Wil je vindbaar worden in Scherpenzeel of misschien wel in Duitsland?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met je Google Ads kan natuurlijk altijd, hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat je in een korte tijd geld kan verliezen. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

In Google Ads is het mogelijk om advertenties te maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

Hoeveel Google Ads voor jou gaat kosten hangt van meerdere factoren af. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de wensen, ambities en mogelijkheden van jouw onderneming. Dit bedrag is jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de prijs die je aan Google overmaakt voor elke klik op de advertentie. Alle kosten voor een klik opgeteld bepalen jouw maandelijkse Adspend. Als eerst krijg je nog te maken met een opstart fee. Hierin wordt jou Google Ads account opgezet, dit zijn eenmalige kosten. Uiteindelijk krijg je een maandelijkse managementvergoeding, die wordt berekend op basis van jouw maandelijkse Adspend. Deze vergoeding is bedoeld voor het beheer en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Wij zijn al meer dan tien jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Met onze langdurige ervaring hebben wij al in veel verschillende industrieën gewerkt. We gebruiken deze kennis en ervaring bij het ontwerpen van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Scherpenzeel beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze vakspecialisten. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Scherpenzeel veel opleveren. Ten eerste is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat jij je Google Ads volledig kan optimaliseren om er het meeste uit te halen. Daarnaast bevordert het de naamsbekendheid en levert het nieuwe klanten op. Deze nieuwe klanten zullen leiden tot een toename van conversies en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Scherpenzeel door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Scherpenzeel of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.