Google Ads specialist Borne

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Borne inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Borne kiezen?

Het zelf beheren van Google Ads kan best ingewikkeld zijn, met diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Als je start met Google Ads advertenties is het van essentieel belang dat jouw advertenties perfect aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij bedrijven uit Borne met het opzetten van winstgevende Google Ads campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom vereist elk bedrijf een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in uiteenlopende branches. Wil je vindbaar worden in Borne of misschien wel in Portugal? Wij kunnen jouw helpen met al deze vraagstellingen.

Adverteren op Google kan werken voor iedereen, maar de vraag is: hoe werken ze voor jou? Deze vraag kunnen wij als Google Ads specialist voor jou beantwoorden. Wil je de Google Ads zelf beheren? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er in een zeer korte tijd veel geld verloren gaat. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om dit probleem voor jou te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw bedrijf kan groeien dankzij succesvolle Google Ads campagnes. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt creëren om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende locaties worden weergegeven, zoals de Google-zoekmachine, Gmail, YouTube en andere aan Google gekoppelde platformen.

Google Ads specialisten uit Borne zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten volgen de marktontwikkelingen op de voet en hebben al jaren ervaring in de praktijk met Google Ads. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Bij adverteren op Google betaal je Google kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan Google wilt uitgeven kan je zelf bepalen. De Google Ads specialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads biedt een tal aan voordelen. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw bedrijf, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads kan dus voor meer conversies en verkoop zorgen Bovendien draagt het bij aan de groei van jouw bedrijf door het verhogen van de omzet en winst.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Borne met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.