Google Ads specialist Hof van Twente

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Hof van Twente inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Hof van Twente kiezen?

Het beheren van Google Ads kan een complex proces zijn. De reden hiervoor is dat er veel verschillende soorten advertenties zijn met elk hun eigen doel. Als je start met Google Ads advertenties is het van essentieel belang dat jouw advertenties perfect aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven uit Hof van Twente zoals die van jou met het opzetten van succesvolle campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft elk bedrijf een eigen specifieke aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in diverse branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Hof van Twente of misschien zelfs in Finland? Wij kunnen jouw helpen met al deze vragen.

Google Ads kan voor iedereen werken, maar de vraag is: hoe werkt het voor jou? Daar kunnen wij als Google Ads specialist bij helpen. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Door de ervaring en kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan kunnen wij dit voor jou voorkomen. Met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat Google Ads voor jou werkt en jouw bedrijf kan groeien dankzij deze succesvolle Google Ads campagnes. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf en wij regelen de advertenties.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt maken om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende plekken worden weergegeven. Locaties waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een professional in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen van de markt op de voet. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Bij adverteren op Google betaal je Google kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. Het maandelijks te besteden bedrag bepaal je zelf. Een specialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf en wij regelen de advertenties.

Google Ads brengt een hoop voordelen met zich mee. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads leidt dus tot meer conversies en verkoop. Bovendien draagt het bij aan de groei van jouw bedrijf door het verhogen van de omzet en winst.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Hof van Twente met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.