Google Ads specialist Dronten

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Dronten inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Dronten kiezen?

Starten met Google Ads kan zeer overweldigend zijn door alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Je hebt namelijk veel soorten advertenties die weer elk zijn eigen doel hebben. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw bedrijf aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Dronten met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in verschillende branches. Wil je vindbaar worden in Dronten of misschien wel in Polen? Wij hebben voor al deze uitdagingen een oplossing.

Advertenties op Google kan voor elke onderneming werken, maar de vraag is: hoe werkt het voor jou? Met deze vraag kunnen wij als Google ads specialist mee helpen. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Door onze kennis en ervaring kunnen wij dit probleem voor jou voorkomen. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw bedrijf kan groeien dankzij Google Ads campagnes. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Geen stress meer voor jouw over de advertenties, alles word voor jou geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt creëren om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende plekken worden weergegeven. Plekken waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een professional in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen van de markt op de voet. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Bij adverteren op Google betaal je Google kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks kwijt wilt zijn aan Google kan je zelf bepalen. Een specialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Als je net begint met Google Ads en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Geen stress meer voor jouw over de advertenties, alles word voor jou geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads kan een hoop voordelen met zich mee brengen. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Google Ads leidt dus tot meer conversies en verkoop. Bovendien draagt het bij aan de groei van jouw bedrijf door het verhogen van de omzet en winst.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Dronten met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.