Google Ads specialist Sappemeer

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Sappemeer inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Sappemeer kiezen?

Wil je starten met Google Ads? Wij snappen als geen ander dat dit best ingewikkeld kan zijn. Je hebt namelijk diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Het is dan best logisch dat jij als ondernemer door de vele bomen het bos niet meer ziet. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw onderneming aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Sappemeer met het opzetten van winstgevende campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in diverse branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Sappemeer of misschien zelfs in Italië? Voor al deze vragen hebben wij een oplossing.

Google Ads kan voor iedereen werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Deze vraag kunnen wij voor jou beantwoorden. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om dit voor jou te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw onderneming kan groeien dankzij winstgevende Google Ads campagnes. Wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je advertenties opzetten die jouw doelgroep kunnen bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende locaties worden weergegeven. Hierbij kan je denken aan de zoekmachine: Google, Gmail, YouTube of andere platformen die gekoppeld zijn aan Google.

Google Ads specialisten uit Sappemeer zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen van de markt op de voet. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Ga je adverteren op Google? Dan betaal je Google de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks kwijt wilt zijn aan Google kan je zelf bepalen. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Als je net begint met Google Ads en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij de advertenties beheren.

Adverteren op Google brengt een hoop voordelen met zich mee. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads leidt dus tot meer conversies en verkoop. Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw onderneming, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Sappemeer met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.