Google Ads specialist Teylingen

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Teylingen inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Teylingen kiezen?

Starten met Google Ads kan zeer overweldigend zijn door alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Je hebt namelijk veel soorten advertenties die weer elk zijn eigen doel hebben. Het is zeer belangrijk dat jouw Google Ads advertenties naadloos aansluiten bij de doelstellingen van jouw onderneming. Al meer dan 10 jaar helpen wij ondernemingen uit Teylingen zoals die van jou met het opzetten van winstgevende campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft elk bedrijf een eigen specifieke aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in verschillende branches. Wil je vindbaar worden in Teylingen of misschien wel in Polen? Wij kunnen jouw helpen met al deze vraagstellingen.

Advertenties op Google kan voor iedereen werken, maar de vraag is: hoe werkt het voor jou? Daar kunnen wij als Google Ads specialist bij helpen. Wanneer je zelf aan de slag gaat, zien wij vaak dat er in een korte tijd veel geld verloren gaat. Wij zijn in staat om dit probleem voor jou te voorkomen door de kennis en ervaring dat wij door de jaren heen hebben opgedaan. Met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat Google Ads voor jou werkt en jouw bedrijf kan groeien dankzij deze succesvolle campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Doordat een specialist jouw campagnes regelmatig optimaliseerd kan er zoveel mogelijk uit jouw investering gehaald worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf en wij regelen de advertenties.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt maken om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw onderneming, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende locaties worden weergegeven. Locaties waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een professional in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten volgen de marktontwikkelingen op de voet en hebben al jaren ervaring in de praktijk met Google Ads. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Bij adverteren op Google betaal je Google kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan Google wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een specialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de specialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Doordat een specialist jouw campagnes regelmatig optimaliseerd kan er zoveel mogelijk uit jouw investering gehaald worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf en wij regelen de advertenties.

Adverteren op Google brengt een hoop voordelen met zich mee. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Dit leidt tot meer conversies en dus meer verkoop. Google Ads draagt dus bij aan het verhogen van omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Teylingen met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.