Google Ads uitbesteden Diemen

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Diemen uitbesteden?

Google Ads is een platform waarmee je advertenties voor Google kunt maken. Binnen dit platform zijn er diverse soorten advertenties die je kan aanmaken. Heb je hier geen kennis over? Dan is dit vaak een zeer tijdrovend proces. Daarom is het vaak voordeliger om dit uit te besteden.

Bij Onlinemeersucces.nl hebben we al meer dan tien jaar ervaring in het laten groeien van ondernemingen uit Diemen door middel van winstgevende Google Ads campagnes. Door de jaren heen hebben wij gewerkt met veel verschillende soorten branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over de soorten branches. Elke onderneming en branche is uniek, wat betekent dat iedere onderneming een op maat gemaakte strategie nodig heeft.

Een goede Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten precies hoe ze een doeltreffende strategie moeten opzetten en hoe de advertenties voor jou optimaal kunnen presteren. Met het uitbesteden van je Google Ads kan je als ondernemer profiteren van de kennis en expertise van onze specialisten. Naast dit enorme voordeel bespaar je ook nog eens tijd. Met deze tijd kan jij je focussen op de kernactiviteiten van je onderneming. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Onze specialisten kunnen dit voorkomen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende bedrijven uit Diemen met winstgevende campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google. Hiermee kun je advertenties maken die op diverse platformen getoond worden, zoals de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere aan Google gekoppelde platformen. Door middel van het inzetten van Google Ads kan jij je doelgroep bereiken, je naamsbekendheid, klantenbestand en omzet vergroten.

Helaas zien wij veel ondernemers geld verliezen door het beheer van Google Ads in eigen handen te houden. Deze situatie had vaak voorkomen kunnen worden als de ondernemer het beheer had uitbesteed aan een Google Ads specialist. Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken en beheren van advertenties weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor kan je veel tijd besparen. Deze tijd kan je investeren in de kerntaken van je onderneming.

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads hangen af van verschillende factoren. Ten eerste is er het maandelijkse “Adspend” dat aan Google wordt betaald. Dit is het bedrag dat je per klik op de advertenties betaalt. Een Google Ads specialist uit Diemen zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Ook heb je nog eenmalige opstartkosten aan het begin als je start met het uitbesteden van jouw Google Ads. Deze kosten zijn voor het opzetten van het account en het account klaar maken voor adverteren. Uiteindelijk betaal je elke maand een management fee voor het beheer en optimaliseren van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Bij de optimale inzet van advertenties kan Google Ads veel opleveren voor een onderneming uit Diemen. Doordat Google Ads een meetbare vorm van marketing is kan je het volledig optimaliseren voor het beste resultaat. Google ads brengt veel voordelen met zich mee. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bereiken van meer klanten, die zich omzetten tot loyale klanten, meer conversies, meer omzet en dus een hogere winst. Door al deze voordelen kan jouw bedrijf groeien.

Google Ads kent verschillende types campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.