SEA specialist Zoeterwoude

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Zoeterwoude inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Zoeterwoude inhuren?

Wij als SEA specialisten uit Zoeterwoude zijn gespecialiseerd in het adverteren in zoekmachines, oftewel Search Engine Advertising (SEA). Wij zijn al meer dan tien jaar bezig met het opzetten en beheren van SEA campagnes.

Het creëren van een effectieve SEA campagne kan complex zijn door de verscheidenheid aan advertenties, instellingen en eisen. Daarom is het vaak het beste om SEA uit te besteden. Een succesvolle campagne is volledig afhankelijk van het hebben van een goede SEA strategie. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Zoeterwoude. Dankzij onze specifieke kennis kunnen wij jouw bedrijf optimaal helpen bij het uitwerken van een gepersonaliseerde SEA strategie die perfect inspeelt op jouw unieke doelstellingen en wensen. Wij begrijpen namelijk dat elk bedrijf anders is en dat een gepersonaliseerde strategie van groot belang is voor succesvolle SEA campagnes.

Voorkom situaties waarin je geld verlies, omdat je zelf SEA wilt opzetten. Besteed het uit en geniet van winstgevende campagnes. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Wil jij ook groeien met erkende SEA specialisten? Vraag dan nu een vrijblijvend groeigesprek aan, want wij helpen jou graag verder.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA zijn de betaalde resultaten die je in zoekmachines zoals Google ziet. Wil je gebruik gaan maken van Google Ads? Dan kunnen jouw advertenties gezien worden op Google, YouTube, Gmail en andere aangesloten platformen. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Je kan adverteren op een uitgebreide of beperkte doelgroep met deze snelle marketing benadering.

De kosten voor een SEA specialist zijn zeer variabel. Hoeveel jij als ondernemer ervoor over hebt is ook zeker van invloed. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Bij SEA betaal je per kosten per klik. Alle kliks die je in een maand krijg bepalen je maandelijkse Adspend. Deze adspend betaal je aan de zoekmachine. Naast de standaard kosten, komt er een maandelijks beheerstarief bij. Dit omvat het beheer en de optimalisatie van jouw advertenties, zodat jij meer uit je advertentie-uitgaven kunt halen. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Wat zeer fijn is aan SEA, is dat het een meetbare vorm van marketing is. Hiermee kun je exact bepalen wat wel en niet succesvol is. Het kan zelfs aantonen welke geografische regio uitzonderlijk goed presteert en een hoog aantal conversies oplevert, in tegenstelling tot regio’s die helemaal niet presteren. Deze gegevens maken het mogelijk op de campagnes volledig te optimaliseren. Zo haal je altijd het meeste uit je geld.

SEA kan voor een bedrijf veel opleveren. Dit komt omdat het een meetbare vorm van marketing is. Hierdoor kunnen alle advertenties volledig geoptimaliseerd worden. Deze advertenties kunnen meer websitebezoekers, leads/verkoop en omzet genereren.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.