SEA uitbesteden Coevorden

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Coevorden

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Zonder de benodigde kennis kan de implementatie van een SEA-strategie veel tijd kosten. Het kan daarom voordelig zijn om SEA uit te besteden. Wij van Onlinemeersucces.nl zijn al meer dan 10 jaar ervaren in het maken en beheren van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel ondernemingen geholpen en ook met veel verschillende branches in Coevorden gewerkt.

Ieder bedrijf is uniek en vraagt om zijn eigen unieke strategie. Een zorgvuldig ontworpen SEA-strategie kan het verschil maken voor een effectieve campagne. Onze deskundigen zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er zijn diverse soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Het uitbesteden van SEA voorkomt dat je geld verspilt aan niet-functionerende advertenties. Je kunt profiteren van de diepgaande kennis van onze specialisten. Daarnaast hou je tijd over om je te focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten. Wil jij je onderneming laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan direct vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Wat voor veel mensen als een voordeel gezien wordt is dat SEA een snellere vorm van marketing is. Ook is SEA een snelle en meetbare vorm van marketing. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA zijn de betaalde resultaten die je in zoekmachines, zoals Google ziet. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Je kunt adverteren op een brede of specifieke doelgroep met deze snelle vorm van marketing.

Het implementeren en beheren van SEA vergt veel tijd en een zekere mate van expertise. Als je dit zelf gaat doen dan gaat het jouw veel tijd kosten, die je niet aan de kerntaken van jouw onderneming kan besteden. Dat niet alleen, vaak zien wij veel geld verloren gaan als ondernemers zelf starten met SEA. Dit komt vaak door het gebrek aan ervaring dat ondernemers in dit domein hebben. Door SEA uit handen te geven, voorkom je dit allemaal en heb je zekerheid dat het direct op de juiste manier plaatsvindt. Je hoeft er zelf niet meer naar om te kijken en kunt je onverdeelde aandacht geven aan de kerntaken van jouw bedrijf.

Voor SEA betaal je kosten per klik. Het bedrag dat je dan betaald in de maand zijn voor alle kliks die je hebt gekregen. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame vorm van marketing.

Wat voor veel mensen als een voordeel gezien wordt is dat SEA een snellere vorm van marketing is. Ook is SEA een snelle en meetbare vorm van marketing. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

De focus van SEA ligt op het bereiken van een hoger aantal conversies, waarbij je kunt denken aan zaken zoals leads of meer verkoop behalen. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Bij adverteren op SEA betaal je kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat jij zelf kan bepalen. Een deskundige kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de expert. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Als je net begint met SEA en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.