SEO bureau Dordrecht

Wil je dat jouw website goed gevonden wordt in Dordrecht? Pak de vrijblijvende scan!

Hét SEO bureau uit Dordrecht voor meer online succes

De online vindbaarheid van jouw onderneming in Dordrecht vergroten, je huidige marktpositie uitbreiden en voorop blijven lopen op die concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel inspanning ondernemers met het vervullen van hun doelen en ambities.

Hier zijn we trots op:

9+ jaar ervaring

SEO en online marketing doen wij al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen het onderste uit de kan en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te realiseren.

Heb je al een website?

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau uit Dordrecht

Hoe jij kunt groeien met SEO in Dordrecht

Wat is SEO en wat kan je ermee? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Dordrecht. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website en/of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van conversies. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Dordrecht. Vraag een vrijblijvende scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt meestal gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk niet. Je dient aan veel factoren te werken om betere posities in Google te bemachtigen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van activiteiten buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Dordrecht

Wil je betere resultaten met SEO, zodat jouw organisatie kan doorgroeien? Wij staan klaar om je te helpen.

SEO kent vele voordelen

Betere posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine optimalisaties. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Bovenaan in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Dordrecht? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Impactvolle investering

Wil je blijvend profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities leiden altijd tot nieuwe klanten.

Langdurig resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO optimalisaties verdwijnen niet snel.

Duurzame vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op specifieke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Dordrecht? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Kom direct in contact

Klaar om te groeien met jouw onderneming in Dordrecht? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Neem hieronder contact met ons op.

Let op! Zelf proberen kost geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit niet goed aflopen. Je zult topposities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het verstandig om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere posities krijgt en geen belangrijke topposities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter begrijpen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven vakidioten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende baan. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw organisatie? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Bespaar geld

Wij hebben de kennis al in huis, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Dordrecht

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategie gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer hoge posities in Google.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Dordrecht!

SEO bureau in Dordrecht

Waarom nu starten met SEO in Dordrecht

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking stil legt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Ga dan voor een SEO bureau uit Dordrecht en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Dordrecht

Hieronder vind je diverse vragen die wij vaak voorbij zien komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de internet marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen geld voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als toekomstige klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk zet het woord “gratis” je op het verkeerde been. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw branche en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO optimalisaties op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt bemachtigd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een toppositie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Dordrecht?

Op zoek naar een SEO bureau Dordrecht, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? oftewel, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Wil je erachter komen hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met SEO? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Uiteraard mag je ook bellen, want wij zitten altijd klaar.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.