Webshop laten maken Delft

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Webshops geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte webshops gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de webshop hebben geholpen

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de webshop. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een webshop hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost het om een webshop te laten maken?

Aan het maken van een webshop is geen standaard prijs aan vast te maken. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van het budget en de wensen die jij hebt voor jouw webshop. Benieuwd hoeveel jouw droom webshop gaat kosten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Hoelang duurt het om een webshop te laten maken?

De duur voor het creëren en vormgeven van een webshop kan variëren. Het is sterk afhankelijk van de complexiteit en het aantal pagina’s van de webshop. Hoe meer pagina’s, hoe langer het duurt om de shop te bouwen. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Kan ik de hosting van mijn website door jullie laten verzorgen?

De hosting kan jij zeker aan ons overlaten. Hierdoor heb jij alles op één centrale plek en slechts één aanspreekpunt.

Kunnen jullie mijn webshop ook voor mij vullen met teksten?

Als jij niet zelf aan de slag wilt met het schrijven van teksten voor de webshop, kun jij dit ook aan ons toevertrouwen. Zo krijg jij een complete webshop zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.

Wat is het voordeel van website uitbesteden?

Door het uitbesteden van jouw webshop, weet jij zeker dat deze altijd voldoet aan de nieuwste zoekmachine-eisen. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat jouw webshop aanspreekt bij jouw specifieke doelgroep. We starten met een verkennend onderzoek en ontwerpen dan op basis van dit onderzoek, jouw merkidentiteit en jouw producten of diensten. Zo heb jij een webshop die volledig aansluit bij jouw onderneming, de branche en de eisen van Google.

Hoe krijg je meer mensen naar jouw webshop?

Meer mensen zijn naar jouw webshop te krijgen middels SEO en Google Ads. In tegenstelling tot SEO, brengt SEA kosten per klik met zich mee. Ons online marketing bureau kan echter zowel SEO als SEA voor jou beheren.

Zal mijn webshop mobielvriendelijk zijn?

Ja, natuurlijk! We ontwikkelen consequent webshops die geschikt zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwerpen is responsive voor tablet en mobiel. Dus jij hoeft je hier niet druk over te maken.

Kan ik mijn webshop ook door jullie laten beheren?

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Onze websitebeheer service houdt in dat we maandelijks back-ups maken, updates uitvoeren en de functionaliteit van de website testen. Zo weet jij altijd dat de webshop goed werkt.

Verzorgen jullie ook de online marketing voor webshops?

Ja, wij kunnen webshops helpen met alle onderdelen van online marketing. We hebben al ruim tien jaar ervaring in het opzetten van winstgevende online marketing campagnes voor webshops. Wij kunnen jouw ondersteunen in zoekmachine optimalisatie, Google Ads en met sociale media marketing.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.