Webshop laten maken Rotterdam

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Webshops geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte webshops gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de webshop hebben geholpen

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de webshop. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een webshop hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost het om een webshop te laten maken?

Voor het maken van een webshop is geen standaard kostenplaatje aan te hangen. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van het budget en de wensen die jij hebt voor jouw webshop. Kan jij niet wachten om jouw droom webshop laten maken? Vraag dan nu gelijk een offerte aan.

Hoelang duurt het om een webshop te laten maken?

Het bouwen en ontwerpen van een webshop heeft geen vaste tijdsduur. Het is namelijk volledig afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de webshop. Hoe meer pagina’s jij in jouw webshop wilt hoe langer het duurt om op te zetten. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Kan ik de hosting van mijn website door jullie laten verzorgen?

Je kunt zeker ook bij ons terecht voor de hosting. Zo houd jij alles gemakkelijk op één locatie en heb jij slechts één contactpersoon.

Kunnen jullie mijn webshop ook voor mij vullen met teksten?

Als jij je handen niet vuil wilt maken aan de teksten voor de webshop dan kan jij dit ook aan ons uitbesteden. Zo heb jij een complete webshop en heb hoef jij je nergens druk over te maken.

Wat is het voordeel van website uitbesteden?

Door jouw webshop aan ons uit te besteden, zorgen wij ervoor dat deze altijd voldoet aan de nieuwste zoekmachine vereisten. Bovendien, wij zorgen er altijd voor dat jouw webshop aantrekkelijk is voor jouw specifieke doelgroep. We starten met een vooronderzoek en baseren het ontwerp vervolgens op dit onderzoek, jouw merkidentiteit en jouw producten of diensten. Op deze manier heb jij een webshop die naadloos past bij jouw onderneming, de sector en de richtlijnen van de zoekmachine.

Hoe krijg je meer mensen naar jouw webshop?

Om jouw websiteverkeer te vergroten moet je zoekmachine marketing uitvoeren. In de zoekmachine marketing heb je twee opties, namelijk SEA en SEO. SEA vereist betaling voor elke klik, terwijl SEO dat niet doet. Wij, als jouw vertrouwde online marketingbureau, kunnen jou bijstaan bij zowel SEA als SEO.

Zal mijn webshop mobielvriendelijk zijn?

Ja, natuurlijk! Wij zorgen er altijd voor dat de webshops die wij maken geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwikkelen past zich aan op tablets en smartphones. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken.

Kan ik mijn webshop ook door jullie laten beheren?

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Onze dienst voor websitebeheer omvat maandelijkse back-ups, het uitvoeren van updates en het testen van de websitefunctionaliteit. Zo heb jij altijd de zekerheid dat de webshop naar behoren werkt.

Verzorgen jullie ook de online marketing voor webshops?

Ja, wij kunnen webshops ondersteuning bieden met de gehele online marketing. Al jarenlang ondersteunen wij webshops met winstgevende online marketing campagnes. Wij kunnen jouw ondersteunen in zoekmachine optimalisatie, Google Ads en met sociale media marketing.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.