Google Ads bureau Leerdam

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Leerdam inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Leerdam?

Wij bieden al ruim tien jaar bedrijven, die zich bevinden in Leerdam, ondersteuning met het opzetten en beheren van effectieve Google Ads campagnes. Wij staan klaar voor talrijke ondernemingen om hun zakelijke doelen te bereiken.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft elk bedrijf een eigen gepersonaliseerde aanpak nodig. Wil jij lokaal vindbaar zijn in Leerdam of misschien zelfs in Schotland?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een winstgevende Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan kan best ingewikkeld zijn, wat kan betekenen dat je in een korte tijd veel geld kan verliezen. Met onze ervaring, kennis en toewijding kunnen wij jou uitstekend bijstaan bij het vergroten van jouw klantenbestand, omzet en winst. Wil je ook starten met Google Ads voor jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

Hoeveel Google Ads voor jou gaat kosten hangt van verschillende factoren af. Als eerst hangt het af van hoeveel budget jij maandelijks in de advertenties wilt steken. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de behoeften, ambities en mogelijkheden van jouw bedrijf. Dit is het bedrag dat jij elke maand aan Adspend uitgeeft. Dit is gebaseerd op de betaling die je aan Google doet per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik zullen samen jouw maandelijkse Adspend uitmaken. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij zijn al ruim 10 jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Door onze jarenlange ervaring hebben we in diverse industrieën gewerkt. We benutten deze ervaring en kennis bij het opstellen van jouw advertenties. Als je jouw Google Ads laat beheren door een Google Ads bureau uit Leerdam, vermijd je potentiële verliezen door het zelf te proberen. Bovendien kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van onze vakmensen. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Leerdam veel extra kansen bieden. Allereerst is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het in zijn geheel kan worden verbeterd. Hierdoor kan jij altijd het maximale uit jouw Google Ads halen. Daarnaast levert het naamsbekendheid en nieuwe klanten op. Door de nieuwe klanten zullen er meer conversies binnenkomen en gaat de omzet oplopen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Leerdam door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Leerdam of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.