Google Ads specialist Haarlemmerliede

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Haarlemmerliede inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Haarlemmerliede kiezen?

Het beheren van Google Ads kan een ingewikkeld proces zijn. De reden hiervoor is dat er veel verschillende soorten advertenties zijn met elk hun eigen doel. Als je start met Google Ads advertenties is het van essentieel belang dat jouw advertenties naadloos aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven uit Haarlemmerliede zoals die van jou met het opzetten van succesvolle campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom vereist elk bedrijf een specifieke aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in uiteenlopende branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Haarlemmerliede of misschien zelfs in Italië? Wij kunnen jouw helpen met al deze verzoeken.

Google Ads kan voor elk bedrijf werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Met deze vraag kunnen wij als Google ads specialist mee helpen. Wanneer je zelf aan de slag gaat, zien wij vaak dat er in een korte tijd veel geld verloren gaat. Wij zijn in staat om dit probleem voor jou te voorkomen door de kennis en ervaring dat wij door de jaren heen hebben opgedaan. Wij zorgen ervoor dat adverteren op Google voor jou werkt, op deze manier kan ook jij groeien met jouw onderneming dankzij Google Ads campagnes. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van winstgevende advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt maken om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw onderneming, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende locaties worden weergegeven. Plekken waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Google Ads specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen die zich voordoen in de markt. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Als je gaat adverteren op Google betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks kwijt wilt zijn aan Google kan je zelf bepalen. De Google Ads specialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de specialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Als je net begint met Google Ads en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van winstgevende advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads biedt een tal aan voordelen. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads leidt dus tot meer conversies en verkoop. Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw onderneming, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Haarlemmerliede met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.