Webshop laten maken Den Haag

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Webshops geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte webshops gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de webshop hebben geholpen

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de webshop. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een webshop hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost het om een webshop te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een webshop zijn variabel. De kosten worden beïnvloed door de wensen die jij hebt voor jouw webshop en het budget dat jij ervoor te besteden hebt. Benieuwd hoeveel jouw droom webshop gaat kosten? Neem dan contact op met onze deskundigen.

Hoelang duurt het om een webshop te laten maken?

De ontwikkeling en het ontwerp van een webshop zijn niet gebonden aan een vaste tijdsperiode. De complexiteit en grootte van de webshop bepalen de tijdsduur. Meer pagina’s in jouw webshop betekent meer tijd nodig om deze te realiseren. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Kan ik de hosting van mijn website door jullie laten verzorgen?

Natuurlijk, jij kunt de hosting ook aan ons toevertrouwen. Zo is alles gemakkelijk op één plaats te vinden en heb jij maar één aanspreekpunt.

Kunnen jullie mijn webshop ook voor mij vullen met teksten?

Als het schrijven van teksten voor de webshop niet jouw ding is, dan kunnen wij dat voor jou regelen. Zo krijg jij een volledige webshop en hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Wat is het voordeel van website uitbesteden?

Bij het uitbesteden van jouw webshop, weet jij zeker dat deze altijd aansluit op de nieuwste eisen van de zoekmachines. Dat is niet het enige, wij zorgen er tevens voor dat jouw webshop een perfecte match is met jouw doelgroep. Wij baseren het ontwerp op een initiële analyse, jouw huisstijl, en jouw producten en diensten. Dit betekent dat jij een webshop hebt die volledig in lijn is met jouw bedrijf, de markt trends en de Google-normen.

Hoe krijg je meer mensen naar jouw webshop?

Met zoekmachine optimalisatie en Google Ads kan je meer mensen naar jouw webshop krijgen. Het unieke aan SEA is dat je per klik betaalt, terwijl dit bij SEO niet het geval is. Als online marketing vakspecialist kunnen wij deze taken op ons nemen.

Zal mijn webshop mobielvriendelijk zijn?

Absoluut, wij bouwen consequent webshops die mobielvriendelijk zijn. Elke webshop die wij ontwikkelen is geschikt voor zowel tablets als mobiele apparaten. Dus, jij hoeft je geen zorgen te maken.

Kan ik mijn webshop ook door jullie laten beheren?

Ja, zeker. Wij kunnen het beheer van jouw webshop uit handen nemen. Jij hoeft je dus niet druk te maken dat jouw webshop ineens niet meer werkt. Bij onze dienst voor websitebeheer maken we maandelijks back-ups, voeren wij alle updates uit en controleren we de functionaliteit van de site. Hierdoor weet jij altijd dat de webshop naar behoren werkt.

Verzorgen jullie ook de online marketing voor webshops?

Ja, wij kunnen de gehele online marketing uitvoeren voor webshops. Onze professionals helpen al jarenlang webshops met het opzetten en beheren van effectieve online marketing campagnes. Wij kunnen jouw ondersteunen in zoekmachine optimalisatie, SEA en met sociale media marketing.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.