Webshop laten maken Zoetermeer

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Webshops geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte webshops gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de webshop hebben geholpen

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de webshop. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een webshop hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost het om een webshop te laten maken?

Er is geen standaard prijskaartje te hangen aan het maken van een webshop. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van het budget en de wensen die jij hebt voor jouw webshop. Wil je weten wat jouw droom webshop kost? Neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het om een webshop te laten maken?

De tijdsduur voor het opbouwen en ontwerpen van een webshop is niet vastgesteld. Het is sterk afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de webshop. Hoe meer pagina’s jij wilt, hoe langer het opzet proces zal duren. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Kan ik de hosting van mijn website door jullie laten verzorgen?

De hosting kan jij ook zeker bij ons onder brengen. Zo heb jij gemakkelijk alles op één plek en maar één aanspreekpunt.

Kunnen jullie mijn webshop ook voor mij vullen met teksten?

Wil jij de taak van het schrijven van teksten voor de webshop liever uitbesteden? Dat kan bij ons. Zo krijg jij een complete webshop zonder zorgen.

Wat is het voordeel van website uitbesteden?

Als jij jouw webshop laat uitbesteden weet jij altijd dat jouw webshop voldoet aan de nieuwste eisen van de zoekmachines. Niet alleen dat, wij verzekeren er altijd voor dat jouw webshop optimaal aansluit bij jouw doelgroep. Hiervoor voeren we een initieel onderzoek uit en ontwerpen vervolgens op basis van dit onderzoek, jouw huisstijl, en jouw producten en diensten. Zo heb jij een webshop die volledig aansluit bij jouw onderneming, de sector en de eisen van Google.

Hoe krijg je meer mensen naar jouw webshop?

Met SEO en SEA kan je meer mensen naar jouw webshop krijgen. Het unieke aan SEA is dat je per klik betaalt, terwijl dit bij SEO niet het geval is. Als online marketing professional kunnen wij deze taken op ons nemen.

Zal mijn webshop mobielvriendelijk zijn?

Ja, natuurlijk! We ontwikkelen consequent webshops die geschikt zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwerpen is responsive voor tablet en mobiel. Dus jij hoeft je hier niet druk over te maken.

Kan ik mijn webshop ook door jullie laten beheren?

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Als onderdeel van onze websitebeheer service maken wij maandelijkse back-ups, voeren wij updates uit en testen wij de functionaliteit van de website. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een goed functionerende webshop.

Verzorgen jullie ook de online marketing voor webshops?

Ja, wij kunnen de volledige online marketing voor webshops uit handen nemen. We hebben al ruim tien jaar ervaring in het opzetten van effectieve online marketing campagnes voor webshops. Wij kunnen jouw ondersteunen in SEO, Google Ads en met sociale media marketing.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.