Webshop laten maken Zoetermeer

Wij maken voor ondernemers goed presterende webshops die zorgen voor meer klanten en omzet

Webshop laten maken in Zoetermeer

Waarom een webshop door ons laten maken?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van succesvolle webshops. Het hebben van een webshop is van groot belang voor jouw onderneming. Jouw onderneming steunt op de webshop, de onmisbare pijler waar klanten hun bestellingen plaatsen. Dit is ook het eindpunt van elke online klanten reis.

Wij hebben al jarenlang ervaring in het ontwikkelen van webshops. Bij het opstarten van een nieuwe webshop, nemen wij altijd jouw onderneming, doelgroep, sector, producten en diensten onder de loep. Na een uitvoerig onderzoek maken wij een voorstel. Als dit jou bevalt, starten we met het ontwikkelingstraject.

De uitstraling van de webshop kan veel invloed hebben op het succes van de webshop. Wanneer jouw webshop niet voldoet aan de meest recente richtlijnen, of een amateuristisch design heeft, kunnen jouw verkopen eronder lijden. Bovendien is vertrouwen in webwinkels essentieel. De klant heeft immers geen zicht op wie er achter het scherm zit. Een goed ontworpen webshop kan dit vertrouwen aan de klant verschaffen.

Jouw online winkel dient leads te genereren, bestellingen te verwerken en klanten te bedienen. Misschien heb jij al een webshop, maar zijn deze elementen nog onderontwikkeld. Schrijf je nu in voor een vrijblijvende scan. We zullen dan beoordelen hoe jouw webshop presteert en of deze aansluit bij de doelgroep.

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Ja, natuurlijk! We ontwikkelen consequent webshops die geschikt zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwerpen is responsive voor tablet en mobiel. Dus jij hoeft je hier niet druk over te maken.

Zodra de webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.
Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Veel gestelde vragen over webshops laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Er is geen standaard prijskaartje te hangen aan het maken van een webshop. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van het budget en de wensen die jij hebt voor jouw webshop. Wil je weten wat jouw droom webshop kost? Neem dan contact met ons op.

Met SEO en SEA kan je meer mensen naar jouw webshop krijgen. Het unieke aan SEA is dat je per klik betaalt, terwijl dit bij SEO niet het geval is. Als online marketing professional kunnen wij deze taken op ons nemen.

De tijdsduur voor het opbouwen en ontwerpen van een webshop is niet vastgesteld. Het is sterk afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de webshop. Hoe meer pagina’s jij wilt, hoe langer het opzet proces zal duren. De gemiddelde tijd voor het ontwerpen van een webshop is 1 tot 4 weken.

Ja, natuurlijk! We ontwikkelen consequent webshops die geschikt zijn voor mobiele apparaten. Elke webshop die wij ontwerpen is responsive voor tablet en mobiel. Dus jij hoeft je hier niet druk over te maken.

De hosting kan jij ook zeker bij ons onder brengen. Zo heb jij gemakkelijk alles op één plek en maar één aanspreekpunt.

Ja, wij kunnen jouw webshop beheren. Als onderdeel van onze websitebeheer service maken wij maandelijkse back-ups, voeren wij updates uit en testen wij de functionaliteit van de website. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een goed functionerende webshop.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.